Your address will show here +12 34 56 78
We innoveren!

United Retail Brands is een ambitieuze onderneming die zich richt op het ontwikkelen van gezonde voeding. Door onder verschillende merken en in diverse segmenten te innoveren wil United Retail Brands een trendsetter worden. Voeding moet weer gezond worden en gezonde voeding betaalbaar… URB zet haar wetenschappelijke kennis over voeding en haar internationaal netwerk van bevlogen toponderzoekers in om daaraan bij te dragen.

 
  • Text Hover

We ontwikkelen!

Het vervangen van het ongezonde conventionele door het gezonde met behoud van gemak, smaak, beschikbaarheid en prijs. Die blijven. Ongezonde vetten, suikers, ziekmakende synthetische zoetstoffen en gevaarlijke conserveringsmiddelen worden verwijderd. Deze gedachte staat in de productontwikkeling van United Retail Brands centraal.

We insprireren!

Onze missie is het vervangen van de ongezonde ingrediënten in conventionele voeding door het gezonde met behoud van smaak, prijs en beschikbaarheid.   En zodoende pionieren in innovatie en toepassing van gezonde voeding, trends zetten, inspireren van de voedselindustrie om de trends op te volgen.

  • Text Hover
  • Text Hover